Thyreos.se

Musik och nöjen för äldre

Musik och nöjen för äldre

Musik och nöjen för äldre

Som pensionär har du mycket mer fritid än du haft förut under arbetslivet, och kan nu ägna dig åt att lyssna på musik eller att delta i andra roliga aktiviteter. Många väljer att åka på konserter och festivaler för att återse favoritbanden från förr, eller ta del av de fördelaktiga erbjudanden som finns att tillgå för seniorer. Med det rika utbud av nöjen som finns kan många pensionärer få ett rikt och roligt liv även på äldre dagar.

Hos Seniordeal går det att få många bra pensionärsrabatter som ger dig möjlighet att resa, inreda ditt hem och ta hand om hälsan på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt. Du hittar här många bra erbjudanden på inredning, resor och mycket annat med särskilt bra priser för dig som har fyllt 55 år. Det går att bli medlem helt kostnadsfritt och du får även tillgång till olika premier vid registrering.

Populära artister från förr

Bland de musikartister som har blivit populära igen finns Abba, som är en av de största musikexporterna från vårt land. Många pensionärer har särskilt goda minnen av att ha varit ute och dansat på disko till musik av Abba. På senare år har gruppens musik kommit många fler till del tack vare musikalen ”Mamma Mia”. Filmen hade premiär 2008, med kända skådespelare som Amanda Seyfried, Colin Firth och Stellan Skarsgård i rollerna. Tio år efter den första filmen kom uppföljaren där Cher och Julie Walters spelade några av rollerna. Med en stor mängd Abba-låtar i filmerna kunde filmernas äldre publik drömma sig tillbaka till yngre dagar.