Thyreos.se

Ed Sheeran i Game of Thrones.

Ed Sheeran i Game of Thrones.

Ed Sheeran i Game of Thrones.

En av världens absolut största profiler idag inom musikvärlden är Ed Sheeran. Det råder inga tvivel om att han ligger bland den absoluta toppen i vad gäller hans kvalitet på musiken. Eftersom ända sedan hans debutsingel ”The A Team”  så kan vi se hur låt efter låt av denne man ständigt kommer i den absoluta toppen i musikvärlden.  Med all rätt enligt många då det är ytterst få som ogillar Ed Sheeran.

Något som Ed Sheeran nyligen har gjort har skapat lite snack inom musikvärlden och världen överlag. Vad gjorde han i premiäravsnittet av den sjunde säsongen i den världskända serien Game of Thrones?

Hur kommer det sig att en go och genuin man som Ed Sheeran helt plötsligt ska tas in i den hemska och barbariska världen av Game of Thrones? Det är denna diskussion som har gjort att Ed Sheeran både har hyllats och hånats för sitt framträdande i serien.

Ed må ha haft en mycket liten roll i serien då han enbart satt och sjöng och uppmärksammades av karaktären Arya Stark. Sedan efter det så svarade han enbart på tal i form av nickar samt något enstaka ord lite här och där under hans minuter i Game of Thrones barbariska värld.

Om det var ett smart drag för Ed Sheeran att ställa upp vet vi inte. Men några som vet ifall det var ett smart karriärsval av antingen Game of Thrones-producenterna eller Ed Sheeran  är Competencer. Det är många som vart helt lyriska över Eds framträdande i serien och det var många som förälskade sig i hans lilla låt som han satt och sjöng på. Det har även startats en massa grupper och liknande som vill försöka få Ed att skriva klart den låten så att han kan släppa en full version av den.

Producenterna till serien har dock fått en hel del kängor och folk ifrågasätter deras kärlek till serien då de tar in en sådan ”gästvänlig” person som Ed Sheeran till deras barbariska serie.

Dock så är det nog ytterst få som kommer att ta avstånd från serien på grund av detta lilla framförande. För visst var det inte lite komiskt när vi fick se ett så välkänt ansikte i serien? Det var nästan så att man glömde bort om allt våld och elände som sker i världen.

Det var ju även lite coolt att en så bad-ass karaktär som Arya Stark uppskattade Ed Sheerans sjungande. Undra om vi får se mer av denna karaktär? Det återstår att se.