Thyreos.se

Lyssna på musik på en begagnad iPhone

Lyssna på musik på en begagnad iPhone

Lyssna på musik på en begagnad iPhone

Numera används mobiltelefoner till allt möjligt, från telefonsamtal och videosamtal till att lyssna på ny musik och se på videoklipp. Med tanke på alla dess användningsområden har du stor nytta av att använda en extra mobiltelefon. Få saker kan slå den magiska känslan av att lyssna på musik, inte minst ny musik som du aldrig har lyssnat på tidigare. Faktum är att den genomsnittlige användaren lyssnar på musik i mellan två och tre timmar per dag, så att ha en mobiltelefon särskilt avsedd för musik är ingen dum idé. Du kan alltid använda en begagnad iPhone tillsammans med Apple Music-tjänsten för att ständigt njuta av den senaste musiken.

Den främsta fördelen med att skaffa en begagnad mobiltelefon är att du sparar mycket pengar, närmare bestämt kan du halvera dina kostnader! Förutom kostnaden har du andra fördelar som:

  • Ger dig mer lagringsutrymme.
  • Minimerar potentiella förluster om mobiltelefonen går sönder.
  • Är ett mer miljövänligt alternativ än att köpa nytt.

Köp hos mResell

Du hitta massor av begagnade iPhones hos mResell. Varför inte köpa en begagnad iPhone X med 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp och gratis retur? Priserna är lockande och du kan exempelvis köpa en iPhone XS Max Gold för endast 5 299 kronor. Denna modell är i nyskick och har ett stort lagringsutrymme på 64 gigabyte, något som är mer än tillräckligt för din favoritmusik. Det är just det här som är den stora fördelen med att köpa begagnat, att du hittar mycket billiga alternativ. Även ganska nya modeller som lanserades för ett år sedan kommer att vara betydligt billigare. Den nyaste modellen du kan köpa hos mResell är en begagnad en iPhone 11 Pro Max som lanserades hösten 2019. Priserna ligger på lite drygt 8 000 kronor och uppåt. Anledningen till att du kan köpa så billigt är att all teknik går ner i pris så fort de används.